Όλες οι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier και με ΕΛ.ΤΑ, καθημερινά στον χώρο επιλογής σας εύκολα και αξιόπιστα.

  • Για παραγγελίες άνω των 250 €, σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα μεταφορικά εντός Ελλάδος, εκτός από υπερμεγέθη προϊόντα και εκτός νησιωτικών περιοχών.
  • Για παραγγελίες κάτω των 250 €, η χρέωση είναι ανάλογη της χιλιομετρικής απόστασης του παραλήπτη, του όγκου και του βάρους του προϊόντος και καθορίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.
  • Για πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνεστε με χρέωση 3,00 €.
  • Στο pnefsis.gr απλοποιούμε την διαδικασία αποστολής των παραγγελιών σας για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω ΕΛ.ΤΑ (εκτός από τα υπερμεγέθη προϊόντα) σε οποιαδήποτε περιοχή.
  • Υπερμεγέθη προϊόντα: Για τα υπερμεγέθη προϊόντα (αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια κ.τ.λ) εντός Αττικής η παράδοση και η τοποθέτηση γίνεται από εμάς ΔΩΡΕΑΝ. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση και η χρέωση μεταφορικών γίνεται μέσω μεταφορικής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αποστολές προϊόντων ενοικίασης

Οι αποστολές των προϊόντων ενοικίασης π.χ συμπυκνωτής οξυγόνου, αποστέλλονται δωρεάν σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 20.00.

Για παραδόσεις εκτός λεκανοπεδίου, ισχύουν χρεώσεις, σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του παραλήπτη από την έδρα της εταιρίας.

Για παραδόσεις προϊόντων εκτός ωραρίου, καθώς και Σαββατοκύριακα και αργίες, υπάρχει επιπλέον χρέωση 30,00€

Η ελάχιστη χρέωση ενοικίασης για όλα τα προϊόντα, είναι ένας μήνας.