Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Η εταιρεία ΠΝΕΥΣΙΣ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των προϊόντων της νοσηλείας κατ’ οίκον εδώ και 15 χρόνια. Διαχρονικά όλη η ενέργεια και η τεχνογνωσία της εταιρείας στρέφεται στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προωθώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και δίνοντας τις καλύτερες λύσεις. Η άμεση εξυπηρέτηση και το ότι είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ μας καθιστά ικανούς να βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε σας ανάγκη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη φιλική μας προσέγγιση μας κάνουν να κατέχουμε ξεχωριστή θέση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Read more

«Πρόσεξε τα πνευμόνια σου… σαν τα μάτια σου»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας αποφάσισε να οργανώσει μία κεντρική εκστρατεία με ορίζοντα δύο ετών για το Άσθμα και την ΧΑΠ με κοινό σκοπό την ισχυρότερη διάδοση των μηνυμάτων που θα συμβάλει τελικώς στην αναβάθμιση της υγείας των πολιτών σε σχέση με τα αναπνευστικά νοσήματα. Πηγή: Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία

Read more

Αμίαντος & Άνθρωποι!

Της Πνευμονολόγου Ασημίνας Ζανιά… Τις προηγούμενες δεκαετίες είχε γίνει ευρέως διαδεδομένη η χρήση του αμιάντου στην καθημερινή πράξη. Ο αμίαντος (asbestos) είναι πυριτικό υλικό, ινώδες, γνωστό από την αρχαιότητα για την εξαιρετική αντοχή του στη φωτιά. Ο αμίαντος υπήρξε ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα υλικά, επειδή διαθέτει καταπληκτικές ιδιότητες που δύσκολα ανευρίσκονται συγκεντρωμένες σε οποιοδήποτε…

Read more

Ιώσεις και πως θα τις αποφύγετε

Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη εποχή των ιώσεων και θα βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη μέχρι τα μέσα της άνοιξης, όσο δηλαδή τα παράθυρα των σπιτιών είναι κλειστά.
Η καταρροή, το φτέρνισμα, και ο πονόλαιμος τα οποία μπορεί να συνοδεύονται από βήχα αλλά και οι μυϊκοί πόνοι και το αίσθημα της κόπωσης είναι τα συνηθισμένα συμπτώματα τα οποία δείχνουν ίωση αναπνευστικού συστήματος.

Read more

Συμβουλές οξυγονοθεραπείας για τους καλοκαιρινούς μήνες

Εσείς που χρησιμοποιείτε συσκευές οξυγόνου, ενοικιαζόμενες ή ιδιωτικές, να έχετε υπόψη σας ότι: Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σε ημέρες με πολλή ζέστη, οι συσκευές οξυγονοθεραπείας (συμπυκνωτές) ζεσταίνονται περισσότερο και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας  τους λόγω υπερθέρμανσης. Γι αυτό  φροντίστε η συσκευή σας να είναι άριστα συντηρημένη, με καθαρά φίλτρα…

Read more

Γιατί κοιμόμαστε;

Δικαιολογημένα, μια κοινωνία που απαιτεί γρήγορους ρυθμούς ζωής αναρωτιέται:
”Γιατί να ξοδεύμουμε το ένα τρίτο της ζωής μας σε αυτή τη μη παραγωγική δραστηριότητα;”.
Ο ύπνος είναι η κύρια πηγή ξεκούρασης για τον οργανισμό.

Read more

Αεροπορικό ταξίδι με ιατρικό οξυγόνο

Χορήγηση οξυγόνου κατά τη διάρκεια της πτήσης
Σας παρέχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη χορήγηση ιατρικού οξυγόνου σε πτήση ανα αεροπορική εταιρεία.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνείτε με την αεροπορική σας εταιρεία πριν από το ταξίδι σας για να ενημερωθείτε σχετικά με την πολιτική της στο θέμα ιατρικό οξυγόνο.

Read more

Οι καλύτερες τροφές για καπνιστές

Ο οργανισμός ενός καπνιστή δέχεται συνεχώς τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου, για αυτό το λόγο έχει και διαφορετικές διατροφικές ανάγκες από τον οργανισμό ενός μη καπνιστή.
Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να μειώσουν έως ένα βαθμό τις βλαπτικές συνέπειες της συνήθειας αυτής.

Read more

Κάπνισμα

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει ένας καπνιστής είναι να εμφανίσει καρκίνο του πνεύμονα.

Στην πραγματικότητα όμως, κινδυνεύει από τα καρδιαγγειακά νοσήματα σε πολύ υψηλότερο ποσοστό με προεξάρχοντα το έμφραγμα του μυοκαρδίου και το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Read more

Οξυγονοθεραπεία

Η οξυγονοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως για τη διαχείριση χρόνιων και οξειών συνθηκών υγείας.
Η θεραπεία με ιατρικό οξυγόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομείο ή σε ασθενοφόρο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ή κατ ‘ οίκον για μακροπρόθεσμες συνθήκες υγείας. Η μέθοδος της χορήγησης και της συσκευής που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ιατρικού οξυγόνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς και τη γνώμη του θεράποντα ιατρού.

Read more