Αρχική
Εγγραφή
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102711341 - 6977 303218, Τηλέφωνο για επείγοντα περιστατικά 6977 303218 όλο το 24ωρο

 

       Συμβεβλημένο κατάστημα ΕΟΠΥΥ

   Για συμπυκνωτή οξυγόνου όλο το 24ωρο

Κράτα το        

ΔΩΡΕΑΝ συμπυκνωτής οξυγόνου σε όλους τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ

Νέες έρευνες δείχνουν πως η δυσκολία στην ακοή οδηγεί στην άνοια.
Η απώλεια της ακοής, ένα πρόβλημα που παραμένει δίχως θεραπεία στο 85% των περιπτώσεων, ενδεχομένως αποτελεί την πιο βλαβερή και σημαντική αισθητήρια αναπηρία.
Είναι ένα πρόβλημα κρυφό, που συχνά δεν το παρατηρούν ούτε οι άλλοι, ούτε οι ίδιοι οι πάσχοντες.


Η έναρξή της συνήθως είναι ύπουλη, ενώ η επιδείνωσή της τόσο αργή με το πέρασμα του χρόνου ώστε εύκολα περνά απαρατήρητη.
Οι περισσότεροι ασθενείς εξακολουθούν να ακούν ήχους και έτσι συνήθως σκέφτονται πως το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι δεν μιλούν καθαρά. Γι αυτό τους ζητούν συχνά να μιλούν πιο δυνατά, να επαναλάβουν ό, τι είπαν ή να μιλούν πιο αργά. Ή πάλι προσποιούνται ότι ακούν αλλά οι συζητήσεις τους είναι γεμάτες ανακολουθίες.
Καθώς το πρόβλημα επιδεινώνεται, οι ασθενείς μπερδεύονται ολοένα περισσότερο και σταδιακά απομονώνονται κοινωνικά. Αδυνατώντας να ακούσουν όταν βρίσκονται με κόσμο, σταματούν σιγά σιγά να πηγαίνουν στο θέατρο, τον κινηματογράφο, σε χώρους λατρείας, σε κέντρα ηλικιωμένων ή σε πάρτι και εστιατόρια με φίλους και συγγενείς.
Η κοινωνική απομόνωση με τη σειρά της, σχετίζεται με κατάθλιψη και αυξημένο κίνδυνο θανάτου από καρδιολογικά προβλήματα. Τώρα όμως προκύπτει ένας ακόμα κίνδυνος που σχετίζεται με την βαρηκοΐα, η άνοια και η νόσος Αλτσχάϊμερ.
Το εύρημα αυτό και μόνο είναι αρκετό για να παρακινηθούν περισσότεροι άνθρωποι να ελέγξουν την ακοή τους και αν διαπιστωθεί πως είναι βαρήκοοι να προμηθευτούν το κατάλληλο ακουστικό που θα τους βοηθήσει να διατηρηθούν νοητικά υγιείς.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές προϊόντων πάνω από 250€ σε όλη την Ελλάδα!

Κράτα το

Πνεύσις

Μητροπούλου 1 - 14121
Νέο Ηράκλειο - Ν. Αττικής
Τηλ: 2102711341
Κιν : 6977303218

Κράτα το

Κράτα το

Συμβεβλημένο κατάστημα ΕΟΠΥΥ.

SALMAS ISO 9001 LOGO