Αρχική
Εγγραφή
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102711341 - 6977 303218, Τηλέφωνο για επείγοντα περιστατικά 6977 303218 όλο το 24ωρο

 

       Συμβεβλημένο κατάστημα ΕΟΠΥΥ

   Για συμπυκνωτή οξυγόνου όλο το 24ωρο

Κράτα το        

ΔΩΡΕΑΝ συμπυκνωτής οξυγόνου σε όλους τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού στρώματος, ποιος είναι ο χρόνος ζωής του και τι πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να διασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα αλλά και την υγιεινή του στρώματός μας.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ένας στους τέσσερις Έλληνες παραπονιέται για αϋπνία, υπνηλία, ροχαλητό και εφιάλτες. Ένας στους δύο Έλληνες παραπονιέται για εμφάνιση αλλεργιών. Πως αυτά σχετίζονται μεταξύ τους;


Σύμφωνα με έρευνες το 85% των στρωμάτων έχει χάσει την ορθοπεδικότητά του, ενώ περιέχει συσσωρευμένα ακάρεα, μούχλα, δερματικές φολίδες (νεκρά κύτταρα) και σκόνη. Κάτι ''φυσιολογικό'' αν αναλογιστούμε ότι λανθασμένα ο μέσος καταναλωτής χρησιμοποιεί το ίδιο στρώμα 10-20 χρόνια .
Τι είναι όμως όλα αυτά που βρίσκονται στο στρώμα μας και από πού προέρχονται;


Ακάρι
Οργανισμός που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι. Υπάρχει και στα πιο καθαρά σπίτια, ζει και πολλαπλασιάζεται σε μέρη με σκοτάδι, υγρασία και ζέστη, γι ' αυτό δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα. Σε ένα διπλό στρώμα μπορεί να υπάρχουν μέχρι και 2.000.000 ακάρεα μετά από χρήση περίπου 7 ετών, τα οποία παράγουν ανάλογη ποσότητα αλλεργιογόνων.


Δερματικές φολίδες και ιδρώτας
Κάθε βράδυ το σώμα μας αποβάλλει ως και 1,5 γραμμάρια δερματικές φολίδες (νεκρά κύτταρα) , ενώ εκκρίνει περίπου 0,5 λίτρα ιδρώτα, τα οποία παραμένουν και συσσωρεύονται στο στρώμα. Ας σκεφτούμε λοιπόν ότι σε περίοδο 10 χρόνων έχουν εκκριθεί από τον οργανισμό μας 1820 λίτρα ιδρώτα, έχουν αποβληθεί 5 κιλά δερματικές φολίδες και φωλιάζουν μέσα στο στρώμα μέχρι και 2.000.000 αλλεργιογόνα ακάρεα, βακτηρίδια και ιοί!


Μούχλα
Πολύ συχνή, δύσκολα ορατή, αναπτύσσεται λόγω της υγρασίας και της ζέστης στα περισσότερα στρώματα, όταν δεν υπάρχει επαρκής αερισμός.


Σκόνη
Μείγμα οργανικών σωματιδίων. Αν και δεν φαίνεται, συσσωρεύεται σε όλα τα στρώματα, ακόμα και στα πιο καθαρά σπίτια. Μπορεί να βρεθούν έως και 200 γραμμάρια σκόνης σε ένα στρώμα μονής διάστασης.


Όλα τα στρώματα έχουν διάρκεια ζωής 8 χρόνια, μετά από την πάροδο των 8 ετών αρχίζουν οι φθορές και θα πρέπει να αλλάζονται για λόγους ορθοπεδικότητας και υγιεινής.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές προϊόντων πάνω από 250€ σε όλη την Ελλάδα!

Κράτα το

Πνεύσις

Μητροπούλου 1 - 14121
Νέο Ηράκλειο - Ν. Αττικής
Τηλ: 2102711341
Κιν : 6977303218

Κράτα το

Κράτα το

Συμβεβλημένο κατάστημα ΕΟΠΥΥ.

SALMAS ISO 9001 LOGO