Αρχική
Εγγραφή
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102711341 - 6977 303218, Τηλέφωνο για επείγοντα περιστατικά 6977 303218 όλο το 24ωρο

 

       Συμβεβλημένο κατάστημα ΕΟΠΥΥ

   Για συμπυκνωτή οξυγόνου όλο το 24ωρο

Κράτα το        

ΔΩΡΕΑΝ συμπυκνωτής οξυγόνου σε όλους τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ

Η εξέταση αερίων αίματος μας δείχνει τα επίπεδα οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα καθώς και την οξύτητα (pH) του αίματος. Το δείγμα λαμβάνεται από μια περιφερική αρτηρία. Η εξέταση αυτή χρησιμοποιείται κυρίως για να διαπιστωθεί το πόσο καλά οι πνεύμονες μπορούν να μεταφέρουν οξυγόνο στην κυκλοφορία και να απομακρύνουν από αυτή το διοξείδιο του άνθρακα

Γιατί κάνουμε αυτή την εξέταση
Η ανάλυση αερίων αίματος είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να μας ενημερώσει για πολλές περιπτώσεις.
Έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας σε σοβαρά αναπνευστικά νοσήματα όπως άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, κυστική ίνωση, λοιμώξεις αναπνευστικού κ.ά.
Εκτίμηση της ανάγκης για συμπληρωματική χορήγηση οξυγόνου.
Για να διαπιστώσουμε εάν λαμβάνεται η σωστή ποσότητα οξυγόνου σε ασθενείς που είναι ήδη σε οξυγονοθεραπεία. Μπορούμε ακόμα και στο σπίτι να κάνουμε μία πρόχειρη μέτρηση με παλμικό οξύμετρο δακτύλου, για να πάρουμε μία ένδειξη, χωρίς αυτό να αντικαθιστά την εξέταση αερίων αίματος.
Η ανάλυση αερίων αίματος δεν μπορεί να μας δώσει από μόνη της αρκετές πληροφορίες για τη διάγνωση ενός προβλήματος. Δε μπορεί να καθορίσει εάν ένα χαμηλό οξυγόνο είναι αναπνευστικής ή καρδιακής αιτιολογίας. Τα αέρια αίματος θα συναξιολογηθούν με το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς αλλά και την κλινική εξέταση, τον απεικονιστικό έλεγχο και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές προϊόντων πάνω από 250€ σε όλη την Ελλάδα!

Κράτα το

Πνεύσις

Μητροπούλου 1 - 14121
Νέο Ηράκλειο - Ν. Αττικής
Τηλ: 2102711341
Κιν : 6977303218

Κράτα το

Κράτα το

Συμβεβλημένο κατάστημα ΕΟΠΥΥ.

SALMAS ISO 9001 LOGO